Alphen aan den Rijn

CrossFit Limes

4 buddies

Wij zijn CrossFit Limes, de eerste en enige CrossFit affiliate in Alphen aan den Rijn. Bij CrossFit Limes geven we dagelijks een gevarieerde functionele training – dit noemen we een WOD. Dit gebeurt in kleine groepen (max. 12 personen) onder begeleiding van gecertificeerde CrossFit L1 & L2 Trainers, zodat je een optimale begeleiding krijgt en echt elke training leert. Een aantal van onze leden helpen je graag de eerste stappen te zetten in onze crossfit. Leg hier contact met een van hen en kom gezellig samen!

Annemarie

Annemarie

Hoiiii! Ik ben Annemarie en ben 2 jaar geleden door mijn lieve zusje overgehaald om een keer mee te trainen met een WOD bij Crossfit Limes. En omdat zij zo'n lekker ochtendmens is, moest ik mee om 7 uur (What the ...?!). Het heeft even geduurd voor ik zonder haar mental support durfde (al die vaktermen en enge gewichten om me heen - geen idee wat ik er mee moest). Maar onze trainers zijn de beste en de leukste en de geduldigste. En nu ben ik trouwe klant van de gezellige 7 uur (ja, s ochtends!) club op maandag, woensdag en vrijdag. Dus als jij, net als ik, het lekker vind om de dag fit te starten, kom mee!

Buddy met mij

Brian

Brian

Hoi! Ik ben Brian en sinds 2018 lid bij CrossFit Limes! Ook ik, zoals velen CrossFitters, was eerst altijd bezig met fitness. Maar vaak haalde ik de motivatie niet om steeds naar de gym te gaan. Maar ik kan je garanderen... CrossFit is verslavend! De workouts zijn divers en uitdagend, altijd op je eigen niveau. Maar iedere keer toch steeds een beetje sneller! Daarnaast is de CrossFit community onwijs leuk. Na de WOD (workout of the day) even uitpuffen met elkaar onder het genot van een bakkie. Het lijkt mij leuk om jou een keer mee te nemen naar de WOD. Do I meet you at the bar?!

Buddy met mij

Erik

Erik

Hallo, ik sport vanaf april 2022 bij Crossfit Limes. Eerder ging ik naar de sportschool maar ik merkte enerzijds dat de routine in de oefeningen verveelde en anderzijds dat mijn kracht wel vooruit ging maar mijn conditie en daarmee algehele fitheid niet. Op aanraden van wat vrienden daarom Crossfit geprobeerd samen met mijn vrouw en we zijn beide verkocht. De workouts zijn intensief maar worden waar nodig aangepast naar jouw niveau, iedereen kan meedoen. Er heerst een goede sfeer en mensen zijn enorm behulpzaam. Dat samen met de variatie van oefeningen en relatief kleine tijdsbesteding maakt dit ik hier nog wel even rondloop. Ik neem je graag een keer mee!

Buddy met mij

Sacha

Sacha

Hoi, mijn naam is Sacha en ik neem je graag een keer mee naar CrossFit Limes. Al een aantal jaren sport ik 1 of meerdere keren per week met veel plezier. Sporten is nu voor mij vaste prik geworden. Niet alleen omdat ik merk hoe goed het mij fysiek doet, maar ook omdat CrossFit Limes een gezellige, warme plek is met superleuke en vriendelijke mensen. Maar ik weet als geen ander hoe lastig het in het begin kan zijn om een routine op te bouwen. Daarom nodig ik je van harte uit om samen met mij een WOD te doen. Op zondag train ik al om 09.00 uur en aansluitend drinken we koffie en eten we vaak wat lekkers. Wie weet tot snel bij de ‘taartclub’ of een andere WOD. Wees welkom!

Buddy met mij