Obdam

De Boer Sport, Health, Wellness

2 buddies

Trainers met passie, een zeer uitgebreid aanbod, resultaat in het vizier, persoonlijke aandacht én plezier. Dat is De Boer Sport, Health, Wellness! Je kunt bij ons terecht voor je wekelijkse fitnesstraining, groepsles, crosstraining, EMS training, Personal Training, een blessurebehandeling of diverse massages. Daarnaast bieden wij voedingsadvies, coaching en complete sportieve programma’s en workshops. Kom gerust een keer langs of maak een afspraak voor een proeftraining om kennis te maken met onze trainers en 1 of meerdere van onze activiteiten uit te proberen. As je graag samen wilt komen en je direct iemand wilt leren kennen op de sportschool, kies dan hier een Sportbuddy die goed bij je past!

Bregje de Kinderen

Wil je graag meedoen met onze crosstraining lessen, maar vind je het lastig om zomaar een sportschool binnen te lopen waar je de weg niet kent? Ik maak je graag wegwijs bij de crosstraining lessen van Sportstudio de Boer.

Buddy met mij

Fabian Leek

Wil je graag sporten maar is de stap om zomaar een sportschool binnen te gaan voor jou net wat te groot? Ik maak je graag wegwijs in de fitness van Sportstudio de Boer.

Buddy met mij