Heiloo

Dorssports

3 buddies

Dorssports is een sportschool waar iedereen zich thuis voelt, ongeacht leeftijd. Benieuwd welk abonnement bij jou past? Doe de lidmaatschapstest of kom geheel vrijblijvend een keer (of twee) lekker sporten. En mocht je dat liever doen samen met een van onze Sportbuddy's, die al langer bij ons lid zijn, kom dan hier gemakkelijk in contact met een Sportbuddy!

Ilse Bloemendal

Ilse Bloemendal

Mijn naam is Ilse Bloemendal (25). Sporten vind ik ontzettend belangrijk. Het is leuk, gezond én gezellig. Het liefst doe ik krachttraining met focus op mijn benen, buik en billen. Ook volg ik graag een les BodyPump. Ga je gezellig mee?

Buddy met mij

Jeroen

Jeroen

Ik ben Jeroen, 32 jaar, en ik zou JOU graag helpen met sporten bij Dorssports. Helpen en adviseren doe ik graag, zowel op mijn werk al daarbuiten. Wil jij graag sporten en zoek je steun? Stuur mij een mail en we maken een afspraak.

Buddy met mij

Karin

Karin

Mijn naam is Karin, 62 jaar, wonende in Heiloo en gek op sporten. Sporten geeft mij energie, ik word er vrolijk van én ik blijf in shape. Ik vind het super leuk om mensen over de drempel te helpen om te gaan sporten om een fit en vrolijk leven te lijden. Als jij dit ook wilt en mij hierbij nodig hebt, mail of bel me dan!

Buddy met mij