Apeldoorn

Fysica Milon Club Apeldoorn

2 buddies

Ben je op zoek naar een professionele en gezellige plek om te sporten in Apeldoorn? Kom gerust langs in onze sportschool. In slechts 35 minuten per training word jij al fit. Natuurlijk doen wij dat op een veilige manier, met persoonlijke coaching en de juiste begeleiding. Door deze effectieve manier van sporten, is ons sportcentrum hét alternatief voor de reguliere sportschool in Apeldoorn. Heb je dus geen zin of tijd om in een krachthonk te moeten sporten, maar heb je wel de motivatie om fitter te worden? Dan hoor je thuis bij Fysica! Wil je samen met een Sportbuddy de eerste stappen zetten? Leg contact met een van onze leuke Sportbuddy's! (Sportbuddy's volgen snel!)

Hans Van Den Berg

Fysica Milom Apeldoorn is een mooie kleine sportschool , de begeleiding weet waar ze over praten en begeleiden als je wat overkomen is zoals een blessure. Door dat het klein schalig is is het super gezellig aan de grote tafel. Als er vragen zijn bel mij gerust en ik sta u graag te woord.

Buddy met mij

Sylvia Vonk

Hallo, ik ben Sylvia. Sinds maart 2023 (nog maar net dus :-)) ben ik lid van Fysica Milon Clubs. Ik probeer in ieder geval 2 keer per week te komen sporten. Meer wil ik wel maar moet in mijn agenda passen. Mijn doel is om fitter te worden én af te vallen. Vind je het leuk om een keer met mij te sporten, neem dan gerust contact met mij op. Groet, Sylvia

Buddy met mij