Delft

Kyokushin Karate

Welkom! Wij zijn een Kyokushin karate sportschool gevestigd in Delft. Kyokushin kai is een full body contact sport. Het is tevens bekend als de hardste vorm van karate. Bij ons zijn respect en discipline enorm belangrijk. Want wij trainen samen om onze doelen of persoonlijke doelen te bereiken. Kyokushinkai staat bekend als de hardste en vrijwel de enige officiële vorm van "full contact" karate. Het is een volwaardige karatestijl waarin de onderdelen kihon, kumite, kata en tameshiwari, alle verplichte onderdelen bij examens zijn. Kyokushinkai kenmerkt zich door gedisciplineerde en geestdriftige beoefening. Traditioneel wordt De 'Fighting Spirit' (Kokoro), het Bushido en de dojo-kun in de authentieke dojo dan ook zeer hoog aangeschreven. Het gevecht zelf vormt het zwaartepunt van deze karatestijl. Hopelijk neemt u contact op met 1 van onze sportbuddy's om een keertje langs te komen en lekker met ons te trainen.

Abas al Asadi

Abas al Asadi

Osu! Zo groeten we elkaar bij Kyokushin Karate. Mijn naam is Abas en ik beoefen deze mooie sport inmiddels al meer dan 10 jaar. In het begin vond ik het best spannend om mee te doen met een les, maar een vriend van mij had mij zo geënthousiasmeerd, dat ik wel een keer mee móest doen. Ik ben hem nog steeds dankbaar. Je leert zoveel meer dan alleen 'vechten' bij Kyokushin Karate. Discipline, weerbaarheid, respect, kracht en conditie zijn een paar aspecten die aan bod komen. Omdat er zowel beginners als gevorderden in dezelfde les staan, kan je superveel van elkaar leren en train je op je eigen tempo. Het lijkt mij enorm leuk om meer mensen kennis te laten maken met deze sport, dus hoop ik jou binnenkort welkom te heten in onze Dojo!

Buddy met mij

Mohammad al Asadi

Mohammad al Asadi

Hallo toekomstige buddy! Ik zal mij eerst even voorstellen, mijn naam is Mohammad al Asadi, ik ben 36 jaar en beoefen sinds 2012 Kyokushin karate. Ik heb vechten en/of vechtsporten nooit leuk gevonden. Voor mij was dit ook een enorme drempel om hieraan te beginnen. Al na 1 les, was ik verkocht en verliefd. De reden hiervan is dat er veel respect en discipline bij komt kijken. Daarnaast ben ik echt een familie mens. Ik voelde mij thuis en op mijn plek tussen de Kyokushin karatekas. Sinds september 2022 ben ik 1 van de trotse eigenaren van Kyokushin Ronin. Mijn doel is om mensen kennis te laten maken met deze mooie respectvolle sport. Hetgeen wat ik geleerd heb over te brengen met mijn draai eraan. Ik hoop van harte om je een keertje mee te mogen nemen naar onze lessen. Ik hoop ook dat jij dan genoeg energie en vertrouwen hebt om lekker met ons mee te doen! Toekomstige buddy, als jij een familie mens bent en in een warm nestje terecht wil komen, neem dan contact met mij op! Je zult gauw inzien dat sporten enorm leuk is en zeker Kyokushin karate. Bij ons groeten wij met Osu, dus voor nu zeg ik Osu en hopelijk tot snel!

Buddy met mij