Utrecht

MLAB CrossFit - Move Lift Act Breathe

2 buddies

Bij MLAB krijg je persoonlijke begeleiding in groepslessen. Wij stellen jouw ontwikkeling centraal. Iedereen is welkom. Door onze kleine groepen en vaardige en bevlogen coaches krijgt iedereen de beste hulp op weg naar de beste versie van zichzelf. Bewegen draagt bij aan een gelukkig leven. Leer je lichaam kennen en zet jezelf in je kracht! Kom samen met 1 van onze Sportbuddies!

Charlie

Charlie

Mijn naam is Charlie, 33 jaar oud en inmiddels ruim 7 jaar actief binnen CrossFit. Naast sporten dans ik graag, en kan ik wegdromen in mooie boeken. Toegankelijkheid en plezier zijn voor mij heel belangrijk als het gaat om het ontvangen van sporters in de gym. Je welkom voelen in een gym waar je leuke sportlessen kunt volgen zijn de gulden elementen voor consistentie en je gezondheid, en dat zou ik graag mogelijk willen maken voor iedereen die twijfelt!

Buddy met mij

Tineke

Tineke

Als moeder van 2 kinderen train ik het liefst in de ochtend. Dan pak ik mijn momentje en ga ik er helemaal voor. Ik heb een kapotte enkel en wat bekken klachten, hierdoor moeten mijn trainingen regelmatig een beetje worden aangepast en dat is gelukkig nooit een probleem bij MLAB.

Buddy met mij