Rotterdam

Sportingclub De Uitweg

7 buddies

Welkom bij sportingclub de Uitweg, in Hillegersberg - Schiebroek! "Je ontmoet elkaar hier" Waarom? Wij zien het als onze missie om in de wijde omgeving meer mensen in beweging te krijgen en te houden. Check onze buddies om samen te sporten!

Anne Marike Lokhorst

Anne Marike Lokhorst

Mijn naam is Anne Marike, ik ben 41 jaar en ik woon in Rotterdam. Ik heb een leuke, drukke baan en twee leuke, drukke kinderen. Mijn spaarzame vrije tijd besteed ik graag aan sporten. Dat is niet altijd zo geweest! Ik ben van origine helemaal niet atletisch, en kan me daarom goed voorstellen dat mensen een drempel kunnen ervaren als ze beginnen met een (nieuwe) sport. Ik heb ervaren dat regelmatig sporten mij veel brengt: ontspanning, fitter worden, en deel uitmaken van een leuke community bij de Uitweg. Doe je een keer met me mee? Ik doe vaak de small group of de functional training, maar ben ook te porren voor bodypump, crossboxing, Grit Strength of Core.

Buddy met mij

Jeroen van Doorn

Jeroen van Doorn

Hallo, ik ben Jeroen, Inmiddels ben ik al heel wat jaren lid van Sportingclub de Uitweg en heb vrijwel alles wel eens een keer gedaan. Doorgaans ben ik in de fitness zaal te vinden, waar ik krachttraining met cardio combineer. Ik doe ook nog wel eens een spinning lesje en heb ook de overige lessen zoals core stability wel eens gedaan, maar er zijn ook nog best veel lessen die worden aangeboden die ik ook nog nooit heb gedaan. Voor de Yoga en Pilates moet je niet bij mij zijn; dat trekt mij niet zo en daar zijn anderen veel beter in! Ik ben er als diabetespatiënt type 2, nog steeds kampend met wat overgewicht, gebaat bij om regelmatig te sporten, maar dat schiet er nog wel eens bij in. Daarom heb ik mij dus ook als Sportbuddy aangemeld om samen met jou op een laagdrempelige manier vertrouwd te maken met de sportschool. Voor mij is dit een hele goede manier om zelf ook regelmatig mijn sportmomenten te pakken omdat er dan afspraak met jou staat ! Het is dus echt 2 richtingsverkeer; ik help jou, maar jij helpt mij er ook mee ! Dus overweeg jij om te gaan sporten bij Sportingclub de Uitweg, laat het dan weten, dan spreken we samen een keer af. Liefst overdag, maar ‘s avonds is doorgaans ook geen probleem. Laat mij weten wat je zou willen doen en we doen het samen. En denk nu niet ‘oh, die is superfit, dus dat zal wel niets voor mij zijn’, want dat is dus helemaal niet het geval. De eerste keer kan je dus gewoon gratis met mij sporten, maar wil je eerst even kijken en nog niet direct gaan sporten, dan kan dat natuurlijk ook. Drinken we eerst gewoon een kop koffie. Tot snel !

Buddy met mij

Marel Disselhorst

Marel Disselhorst

Waarom ik mij heb aangemeld als sportbuddy? Omdat ik het negatieve beeld van de sportschool weg wil halen bij de mens! Vroeger ging ik altijd met grote tegenzin naar de sportschool toe omdat ik onzeker was over mijn eigen lijf. Bang dat mensen over me zouden roddelen , onzeker dat ik het niet goed deed, prestatiedrang etc. Tegenwoordig ga ik elke week 3x per week met een grote glimlach naar Sportingclub de Uitweg. Daarnaast zie ik de sportschool nu als mijn rust en ontspanning en vooral een hele gezellige plek! Het lijkt me geweldig om een steentje bij te kunnen dragen en mensen kunnen laten inzien dat de sportschool ook onwijs leuk en fijn kan zijn! Je mag 2 keer gratis met mij meekomen. Sportieve groet , Marèl

Buddy met mij

Rene de Neef

Rene de Neef

Hoi ik ben Rene 63 jaar en sport 3 keer per week bij de gezellige sportschool Sportingclub de Uitweg in Schiebroek, een plek waar je echt jezelf kan zijn. Ik doe aan krachtsport en fitness sinds de jaren tachtig en zie het een way of live. Cardio lukt helaas niet meer i.v.m. de knieën, fietsen lukt wel. Ik wil je graag helpen om je over de drempel heen te helpen en samen de fitness in te duiken. Ik kan je wegwijs maken en je helpen met de oefeningen. Je mag met mij gratis 2 keer mee sporten. Wordt jij mijn sportbuddy? Groetjes Rene

Buddy met mij

Renee den Breems

Renee den Breems

Bij de Uitweg heb ik in 2017 mijn ultieme sportschool gevonden. Niet eerder voelde ik me zo op m'n gemak in een sportschool. De lessen zijn te gek en in te stromen op ieder niveau. Sport je liever alleen en m.b.v. apparaten; dan krijg je een programma op maat. De instructeurs zijn behulpzaam en denken fijn mee. Iedereen is welkom hier en dat is voelbaar; van de echte sportbilly's tot mensen die gewoon een beetje in beweging willen blijven. Ik sport zelf zo'n drie tot vier keer in de week en doe dan het liefst XCORE, BRN, BODYPUMP, Smallgroup én Functionele trainingen. Sluit gerust een keer aan, dan leg ik je uit wat de mogelijkheden zijn!

Buddy met mij

Simone Vis

Simone Vis

Hallo bijna mede-sporter, mijn naam is Simone Vis en ik houd heel erg van bewegen en sport. Ik snap zo goed dat het heel lastig kan zijn om een sportschool binnen te stappen. Je denkt dat je de enige bent die niet fit is bijvoorbeeld of je voelt je ongemakkelijk in je sportkleding. Terwijl bewegen en sporten je zo veel kan brengen, oa je voelt je lekker na sporten, je slaapt lekker, het helpt met verminderen van stress, je leert je lichaam op een nieuwe manier inzetten. Je leest het al: ik ben super enthousiast! Zelf doe ik heel graag de lessen functional training, small group training en bootcamp. Ik ben gemiddeld 4x per week in De Uitweg te vinden. De Uitweg is een sportclub voor iedereen, of je nu een beginner, een herintreder of een ervaren sporter bent. Zelf heb ik niet-aangeboren hersenschade en middels sport kan ik weer heel veel dingen die ik eerst niet meer kon. Zeker voor mensen die door ziekte of een chronische blessure hun lijf niet meer herkennen, kan de stap richting de sportschool nog groter zijn. Herken jij jezelf hierin? Neem contact met me op en wij gaan samen de 1e stappen zetten op jouw fitnesspad. Tot binnenkort! Groeten, Simone

Buddy met mij

Wil van Putten

Wil van Putten

Hallo, ik ben Wil , een man van 67 jaar. Ik ben een enthousiast en fanatiek sporter. Mijn voornaamste doel is fit blijven. Groepslessen vind ik erg leuk, stimulerend en uitdagend maar ook vanwege de sociale contacten. De lessen die ik volg zijn op maandag (functioneel en zelfprogramma), woensdag (bodypump en Spinning), vrijdag (functioneel en Cross boxen) en zaterdag (functioneel en Spinning). Hiermee kan ik mijn doel aardig realiseren en heb ik een prima conditie. Ik zou het leuk vinden om jou mee te nemen naar een sportmoment!

Buddy met mij