Rotterdam

Vondelgym Rotterdam

2 buddies

Bij Vondelgym Rotterdam komen verschillende sportdisciplines samen onder één dak en het heeft het gevoel van een ouderwetse sportvereniging, waar ze je naam kennen en weten hoe je je koffie drinkt. De gym staat voor kwaliteit van trainen en plezier in gezamenlijk sporten. Ook Vondelgym is nu aangesloten bij het Buddy programma, klik vooral even door om te zien wie de buddies zijn!

Ilham

Ilham

Ik ben Ilham, een fanatieke liefhebber van de Vondelgym. Natuurlijk kom ik er ook graag om te sporten ;-). Het sociale aspect in combinatie met het sporten, maakt dat ik elke keer met een voldaan gevoel naar huis ga. Dit gevoel zou ik iedereen willen laten ervaren. Vandaar dat ik met al mijn enthousiasme Buddy ben bij de Vondelgym Rotterdam. Wil jij met mij de eerste stap in de Vondelgym zetten, meld je dan snel aan!

Buddy met mij

Kevin

Kevin

Hi! Ik ben Kevin en ga met veel plezier naar Vondelgym. Het is belangrijk om je thuis en op je gemak te voelen in de gym. Dan helpt het om je eerste stappen samen met iemand te zetten. Je vindt me een aantal keer per week bij kickbokslessen maar ook bij de fitness toestellen. Ik vind het leuk om samen te sporten en hoop dat jij net zoveel plezier en energie zult krijgen van het sporten als ik!

Buddy met mij