Rotterdam

Vondelgym Rotterdam

4 buddies

Bij Vondelgym Rotterdam komen verschillende sportdisciplines samen onder één dak en het heeft het gevoel van een ouderwetse sportvereniging, waar ze je naam kennen en weten hoe je je koffie drinkt. De gym staat voor kwaliteit van trainen en plezier in gezamenlijk sporten. Ook Vondelgym is nu aangesloten bij het Buddy programma, klik vooral even door om te zien wie de buddies zijn!

Ilham

Ilham

Ik ben Ilham, een fanatieke liefhebber van de Vondelgym. Natuurlijk kom ik er ook graag om te sporten ;-). Het sociale aspect in combinatie met het sporten, maakt dat ik elke keer met een voldaan gevoel naar huis ga. Dit gevoel zou ik iedereen willen laten ervaren. Vandaar dat ik met al mijn enthousiasme Buddy ben bij de Vondelgym Rotterdam. Wil jij met mij de eerste stap in de Vondelgym zetten, meld je dan snel aan!

Buddy met mij

Kevin

Kevin

Hi! Ik ben Kevin en ga met veel plezier naar Vondelgym. Het is belangrijk om je thuis en op je gemak te voelen in de gym. Dan helpt het om je eerste stappen samen met iemand te zetten. Je vindt me een aantal keer per week bij kickbokslessen maar ook bij de fitness toestellen. Ik vind het leuk om samen te sporten en hoop dat jij net zoveel plezier en energie zult krijgen van het sporten als ik!

Buddy met mij

Laurens

Laurens

Hoi, mijn naam is Laurens en ik ben een groot liefhebber van de sportschool. Dat trainen goed is voor de gezondheid, dat weten de meeste mensen inmiddels wel. Maar er zijn nog zoveel meer voordelen verbonden met fysiek bezig zijn! Het zou eeuwig zonde zijn als iets je ervan weerhoudt om van deze voordelen te kunnen genieten. Door een ongelukkig verleden qua blessures weet ik nu goed waar je op moet letten om veilig te kunnen trainen. Daarbij heb ik door mijn ervaring met topsport een goed overzicht van eventuele valkuilen bij het opbouwen van een consistente routine. Het lijkt mij leuk om mijn kennis en enthousiasme met je te delen! Voel je vrij om samen met mij een les uit te proberen in de volgende disciplines: crossfit, gymnastics, weightlifting, mobility of yoga.

Buddy met mij

Mehtap

Mehtap

Hi, ik ben Mehtap en ik neem je graag een keer mee naar Vondelgym. Sporten is nu voor mij vaste prik geworden. Niet alleen omdat ik merk hoe goed het mij fysiek doet, maar ook omdat Vondelgym een gezellige, warme plek is met superleuke en vriendelijke mensen. Maar ik weet als geen ander hoe lastig het in het begin kan zijn om een routine op te bouwen. Daarom nodig ik je van harte uit om samen met mij te boksen of Strongher te doen. Wie weet tot snel!

Buddy met mij